آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

وقوع آتش سوزی در سیاخ دارنگون

یک فعال عشایری در استان فارس گفت: از ساعاتی پیش شاهد وقوع آتش سوزی در محدوده‌ای از منابع طبیعی "کوه دلو" حدفاصل سیاخ دارنگون و کوهمره سرخی در منطقه محافظت شده ماله گاله بودیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 26
کد خبر: ۱۰۳۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر مهران نامداری، گفت: از حوالی ساعت ۱۶ امروز، بخشی از ارتفاعات کوه دلو، در منطقه حفاظت شده ماله گاله حد فاصل سیاخ دارنگون و کوهمره سرخی، شاهد آتش سوزی بودیم.

او با بیان اینکه امسال بارها مردم این منطقه شاهد وقوع حریق بوده‌اند، گفت: این منطقه بکر جنگلی در خود گونه های متنوع گیاهی و جانوری و درختان کهنسال را جای داده است.

نامداری خاطرنشان کرد که نقطه وقوع حریق بسیار مرتفع و دسترسی به آن نیازمند امکانات و ساعت‌ها کوهنوردی است.

این فعال محیط زیست ادامه داد: به علت محل وقوع حریق و وزش باد تند و پوشش نسبتا متراکم گیاهی منطقه آتش سوزی در حال گسترش است.

نامداری افزود: با وجود حضور بخشدار سیاخ دارنگون، نیروهای منابع طبیعی و برخی اهالی و شوراها، از آنجا که محل حریق بسیار وسعت یافته به نیروهای بیشتر جهت اطفا حریق نیاز است.

به گفته این فعال محیط زیست و کنشگر اجتماعی اهالی از سازمان های مردم نهاد، دلسوزان محیط زیست، نیروهای نظامی و دستگاههای مرتبط طلب همکاری دارند.

به گزارش ایسنا، مهار حریق در این منطقه مرتفع نیازمند تامین سریع امکاناتی برای انتقال نیروها و امکانات اطفائی است.

ارسال نظر